MAGAZIN AGRICOL – RomstarTitu

ROMSTAR

Magazin Agricol

Fitofarmaciile detinute de SC ROM STAR SRL in localitatile Lunguletu si Titu din judetul Dambovita va ofera o gama foarte larga de ingrasaminte chimice, seminte si produse pentru protectia plantelor (erbicide,insecticide,fungicide,ingrasaminte foliare), seminte pentru culturile de legume si fructe, samanta de carfofi de provenita Olanda,etc. De asemenea, va punem la dispozitie ustensile si utilaje destinate uzului agricol precum si solutii de irigare, depozitare si ambalare a culturilor.

Prin calitatea produselor si a serviciilor, dorim sa fim alaturi de clientii nostrii pe tot parcusul anului agricol oferindu-le consultanta din momentul infiintarii culturilor legumicole si pana la valorificarea acestora.

In magazinele noastre veti putea gasi ingineri agricoli pregatiti pentru a va oferi sfaturile necesare pentru protejarea si valorificarea culturilor dumneavoastra.

Din gama noastra de produse fac parte produse fabricate de marile companii din domeniul agricol: SC BAYER SRL, SC SYNGENTA SRL, SC KWIZDA AGRO SRL, HZPC HOLLAND, BOREALIS L.A.T AUSTRIA, COMPIL SA, AECTRA AGROCHEMICALS SRL, ALCEDO SRL, HONDA SRL. Prin aceste parteneriate compania noastra va poate oferi produse la preturilor foarte competitive precum si garantia calitatii superioare.

Telefon Fitofarmacie: 0245 717 430